Reklamiranje na google

Reklama na google

Reklamiranje na google ili Google ADS vam nudi kvalitetno rešenje za online marketing. Ova platforma pruža velike mogućnosti ciljanog marketinga. A kada je reč o ciljanom marketingu moramo napomenuti da na lak način možemo kreirati ciljnu grupu. Takođe google oglasi se mogu prikazivati na partnerskim sajtovima kompanije Google.

U sklopu google pretrage u Srbiji se mesečno izvrši 10 milijardi pretraga, ako želite da istaknete vašu firmu ili proizvod, obratite nam se još danas.

Prednosti google reklamiranja

Od svih vidova ciljanog marketinga Google ADS je jedna od kvalitetnijih platformi zbog:

 • Brzi rezultati reklame – Nakon analize konkurencije i ključnih reči se kreira reklamna kampanja, i čim se pusti reklama klijenti mogu da saznaju za vas.
 • Plaćanje po kliku – Plaćate samo kada posetilac poseti vaš web sajt
 • Targetovanje reklame – Pomoću alatki na platformi može da se prezicira kome, kada i gde će se vaša reklama prikazivati
 • Merenje učinka – Kako bi imali uvid u potrošnju, posećenost i zadržavanje posetioca na sajtu se koriste alati za merenje učinka.

Cena google reklamiranja

Kada pričamo o ceni reklame na google platformi moramo napomenuti da je to veoma diskutabilna stvar. Jer cena se formira po željenoj ključnoj reči, i ona može biti od 0,1$ do 10$ zavisno koliko je ta reč zastupljena. Moramo napomenuti da cena varira od pozicije koju klijent žel npr. nije ista cena ako vaša reklama bude na vrhu prve stranice i kada je na drugoj ili trećoj poziciji. Praktično rečeno ovo je sistem aukcije i ko da više njegov web sajt ostvaruje bolju poziciju.

Pri kreiranju google reklame naš tim koji poseduje sertifikate za google oglašavanje vam daje tačne informacije o ceni, a na vama je da odredite dnevni, nedelji ili mesečni budžet.

Za uslugu kreiranja google adwords kampanje naša agencija naplaćuje od 50eura zavisno od složenosti kampanje, a za održavanje i vođenje kampanje na mesečnom nivou od 30eura. Od našeg tima možete očekivati transparentnost troškova, i dobijate pristup nalogu kako bi imali uvek uvid u potrošnju.

Reklamiranje na google

Reklamiranje na google sa IP Technology

Marketing tim naše agencije poseduje sve sertifikate i kvalifikacije za oglašavanje klijenata na google platformi i google plartneri smo. Prednost naše agencije što je google partner je što smo uvek u toku sa novim alatima za reklamiranje na google.

Takođe naše znanje se proverava svakih 12.meseci za sve oblasti za koje posedujemo sertifikate. Google partneri imaju pristup zajednici u kojoj su samo kvalifikovani partneri i uvek imaju dodatne obuke i seminare kako bi bili uvek u toku sa novim google trendovima.

Angažujte nas još danas, i ostvarite maksimalan efekat putem google ads sistema, a naša agencija vam poklanja vaučer od 50eura kao novom klijentu.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  [email protected]